CORONA

UPDATE CORONAVIRUS

Beste Patiënt,

In de afgelopen dagen is er door de mondzorgkoepels hard gewerkt om de belangen van alle mondzorgmedewerkers te behartigen. Vanuit deze unieke samenwerking wordt er steeds gekeken hoe we verantwoorde zorg kunnen leveren. U begrijpt dat elke dag zaken veranderen door nieuwe inzichten, middelen en maatregelen. In afwachting van een duidelijk advies vanuit de mondzorgkoepels, handhaven we ons huidige beleid.

De Tandartsenpraktijk O. Dokman streeft ernaar om zijn medische en maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen om verdere verspreiding van het Corona virus te beperken.
Als gebaar naar de hardwerkende zorgverleners in de ziekenhuizen. #mijnhartvoordezorg

Wij hebben daarom besloten om in onze praktijk tot nader order aangepaste openingstijden te hanteren en alleen spoedgevallen te behandelen.

De geplande patiënten worden zowel telefonisch als per email benaderd om de afspraken te verzetten.

Van maandag t/m donderdag zijn wij telefonisch, via de mail bereikbaar en beschikbaar voor spoedgevallen.
Na telefonisch overleg met de assistente kunt u terecht op het spoedspreekuur.

0183-622721 / info@tandland.nl

Tevens willen wij u met nadruk vragen om de bekende aanwijzingen betreffende hygiëne maatregelen te volgen als u de praktijk bezoekt.

U begrijpt dat elke dag zaken veranderen door nieuwe inzichten, middelen en maatregelen. Indien er een positief behandeladvies vanuit de mondzorgkoepels komt zullen wij u per mail en telefonisch op de hoogte brengen.

Met vriendelijke groet, team Tandartsenpraktijk O. Dokman