Afspraak maken of afzeggen – Mondzorglinie – Gorinchem

Afspraak maken of afzeggen

Afspraak maken

Bij Tandartsenpraktijk O. Dokman kunt u alleen terecht op afspraak.
Een afspraak maken kan van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 17:00 uur, op nummer 0183 – 622 721.
Op vrijdag is de praktijk gesloten.

Wanneer u de praktijk belt krijgt u de baliemedewerkster aan de telefoon. Bij haar kunt u een afspraak vastleggen. Als u de praktijk bezoekt, meldt u zich dan aan de balie. Daar zal uw aanwezigheid worden genoteerd, waarna de assistente u komt ophalen in de wachtkamer.
Wanneer u ’s ochtends vóór 09.00 uur belt met een pijnklacht/spoedgeval, proberen wij u zoveel mogelijk dezelfde dag te helpen. Belt u later op de dag, dan kunnen wij u dit niet garanderen.

Afspraak afzeggen

Mocht u verhinderd zijn voor uw afspraak horen wij dit graag zo snel mogelijk per telefoon, uiterlijk 24 uur  vóór de dag van de geplande afspraak.
Indien u de afspraak niet 24 uur van te voren afzegt wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

LET OP! Wij annuleren of verplaatsen geen afspraken per mail. Indien u een afspraak heeft op maandag is het toegestaan om de afspraak op zondag per mail af te zeggen. Verplaatsen of annuleren nemen wij per mail niet in behandeling.

Tarieven
Wanneer u een afspraak bent vergeten of te laat heeft afgezegd, dan zullen wij de gereserveerde tijd in rekening brengen. Dit is vanaf €50 met een maximum van de volledige behandeltijd dit is afhankelijk van uw behandeling.

De tandarts zal u laten uitschrijven bij het structureel niet nakomen van afspraken of bij wanbetaling.