Afspraak maken of afzeggen – Mondzorglinie – Gorinchem

Afspraak maken of afzeggen

Afspraak maken

Bij Tandartsenpraktijk O. Dokman kunt u alleen terecht op afspraak.
Een afspraak maken kan van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 17:00 uur, op nummer 0183 – 622 721.
Op vrijdag zijn wij gesloten.

Wanneer u de praktijk belt krijgt u de baliemedewerkster aan de telefoon. Bij haar kunt u een afspraak vastleggen. Als u de praktijk bezoekt, meldt u zich dan aan de balie. Daar zal uw aanwezigheid worden genoteerd, waarna de assistente u komt ophalen in de wachtkamer.
Wanneer u ’s ochtends vóór 09.00 uur belt met een pijnklacht/spoedgeval, proberen wij u zoveel mogelijk dezelfde dag te helpen. Belt u later op de dag, dan kunnen wij u dit niet garanderen.

Afspraak afzeggen

Mocht u verhinderd zijn voor uw afspraak horen wij dit graag zo snel mogelijk, 2 werkdagen vóór de dag van de geplande afspraak.
Mocht het niet lukken om de afspraak 2 werkdagen vóór de dag van de afspraak af te zeggen, dan kunnen de kosten in rekening worden gebracht.
Bent u verhinderd vanwege ziekte, dan vragen we u dit in ieder geval vóór 09:00 uur ’s ochtends te melden. Dit kan telefonisch of via de mail info@tandland.nl

Tarieven

Wanneer u een afspraak bent vergeten of te laat heeft afgezegd, dan zullen wij dit de eerste keer meestal niet in rekening brengen.
Als afspraken meerdere keren niet nagekomen worden, dan zal de verloren tijd in rekening worden gebracht volgens onderstaand schema:

  • 1e keer niet nagekomen afspraak: u wordt gewezen op dit protocol.
  • 2e keer niet nagekomen afspraak: € 20,- per 10 minuten geplande behandeltijd.
  • 3e keer niet nagekomen afspraak: de totale behandeltijd wordt in rekening gebracht.

De tandarts zal u laten uitschrijven bij het structureel niet nakomen van afspraken of bij wanbetaling.